Panda Adaptiv Defense 360

IT Man AS leverer IT sikkerhetsløsninger fra Panda Security. Dette er skybaserte tjenester som er meget lette å administrere, alt gjøres fra en nettleser. Vi tilbyr antivirusløsningen Panda Adaptiv Defense 360 for Windows-baserte bærbare og stasjonære pc’er, servere.

Panda Adaptive Defense 360 gjør at man ikke får virus på maskinparken. For eksempel kan usikre epostvedlegg ikke skade systemet selv om brukeren gjør feil. Adaptive Defense 360 stopper også cryptolocker, og løsningen er blant de sikreste antivirus løsningene som finnes på markedet per i dag.

Ta kontakt dersom dere vil at IT Man skal hjelpe dere med å oppnå et sikrere IT miljø i deres bedrift.

Mer om Panda Security

Til motsetning av tradisjonelle løsninger, tillater Panda Adaptiv Defense 360 ikke virusprogrammer i det hele tatt få lov å kjøre eller teste etter svakheter innenfor maskinparken din, blokkeringen skjer helt i forkant og klassifiseres via BIG DATA tjenester hos PandaLabs—milevis fra dine forretningskritiske data og filer.

Adaptiv 360 Defense stopper derfor trusler som vi ikke vet om enda og overvåker automatisk legitime tjenester, slik at de heller ikke kan utnyttes. Løsningen er blant de sikreste løsninger som er tilgjengelige på markedet i dag, spesielt med hensyn til nulldagstrusler, målrettede angrep og kryptokriminalitet. (Cryptolocker, Cerber, WannaCry og hva enn som er like rundt svingen.)

Plattformen forbindes også med kontekstuell intelligens som har defensive operasjoner på plass for å forhindre potensielt skadelige handlinger og datalekkasje. Om det dreiers seg om eksterne angrep eller skyldes intern misbruk hos en av dine ansatte. Da aktiveres beskyttelses- og rapporteringssystemer og på den måten er man i også i henhold til nye lovverk som kommer i 2018. Det beste er at dette også enkelt kan automatiseres, slik at man slipper tenke på det i hverdagen.

Tallene lyver ikke

  • Ikke en eneste enhet i «lock mode» har blitt smittet av nulldagstrusler siden lanseringen i 2012. Selv om ansatte har klikket på ting de ikke skulle.
  • Skadelig programvare har blitt oppdaget i 100% av de IT-miljøene hvor løsningen har vært installert, uavhengig av eksisterende sikkerhetstiltak.
  • Over 12 000 bedriftskunder er sikret rundt om i verden.
  • 3 millioner sikkerhetsbrudd har blitt blokkert i 2016 alene.
  • Ingen sluttbrukere har blitt påvirket negativt på noen som helst måte, de bruker IT som de har blitt vant til og trenger ingen ny opplæring.
  • Globalt analyseres, loggføres, korreleres og kategoriseres mer enn 1 TB data daglig om alle typer datatrusler.
  • Løsningen beskytter over 1.000.000 enheter og servere.
  • Over 3,5 millioner applikasjoner kategorisert til dags dato.
  • Kategoriserer 100% av alle applikasjoner og prosesser som kjører i ditt system, slik at legitime prosesser ikke kan utnyttes for vinningsforbrytelser.

Panda har løsninger for å sikre hele din IT-infrastruktur, slik at du kan beskytte alle dine enheter, inkludert stasjonære og bærbare datamaskiner, mobiltelefoner, servere. Dersom det er ønskelig kan du til og med sikre annet nettverkstilkoblet utstyr som potensielt kan utnyttes til angrep, eksempelvis printere.

Anbefaler også å ta en kikk på Panda Cloud Systems Management som samkjører hele din IT-drift i ett og samme skybaserte administrasjonskonsoll. Like aktuelt for bedrifter tilknyttet en driftspartner eller de som har intern IT-avdeling.

Kontakt IT Man for å hjelpe deg med å oppnå et trygt og bekymringsfritt IT-miljø hos din bedrift. Senk skuldrene rundt problematikken som digitaliseringen medfører.